Soita ja kysy lisää palveluistamme! Puh. 040 418 5418

 
   

KS-Tarkastus etusivu

Kuntotarkastukset

Kuntokatselmukset

Kosteusmittaukset

VuositarkastuksetTerästarkastukset

Hinnasto

Yhteystiedot

Hyödylliset linkit

Tilaajan ohje

Kuntotarkastuksen asiakaskysely

  Kuntoarviot

 
Kiinteistöjen kuntoarviot on tarkoitettu rivi-, pari- ja omakotitaloille. Kuntoarvio antaa kokonaiskuvan kiinteistön kunnosta, tulevista huolto/korjaustoimenpiteistä ja niiden arvioidusta ajankohdista sekä kustannuksista.

Kuntoarviossa kiinnitetään huomiota samoihin asioihin kuin kuntotarkastuksessakin. Lisäksi kuntoarviossa arvioidaan erilaisten teknisten rakenteiden ja taloteknisten järjestelmien teknistä kuntoa/käyttöikää, tulevia korjaustoimenpiteitä ja niiden arvioitua ajankohtaa. Kuntoarvioista laaditaan raportti, johon on laadittu kustannusarvio tulevista toimenpiteistä. Kuntoarvioraportin pohjalta kiinteistön omistaja voi suunnitella kiinteistön huolto-, kunnossapito- ja korjaustoimenpiteitä, sekä niistä muodostuvia kustannuksia.

Kuntoarvioon on mahdollista sisällyttää esimerkiksi korjaustöiden tarjouspyynnöt ulkopuolisilta urakoitsijoilta.

Kuntoarvion hinta muodostuu sopimuskohtaisesti kiinteistön pinta-alaan, kuntoarvion laajuuteen ja kuntoarvioon käytetystä kokonaisajasta. Hinta sisältää myös matkoihin käytetyn ajan, sekä muuna ajankohtana asiapapereihin ja tarjouksiin käytetyn ajan.

 
 
EtusivuKuntotarkastuksetKuntokatselmuksetKosteusmittauksetVuositarkastukset • Kuntoarviot • Terästarkastukset Hinnasto Yhteystiedot
Hyödylliset linkit